torsdag 13 september 2012

Öl i Reykjavik del I-Sol,dag som natt

AIK gjorde som bekant en bra säsong förra året och får således vara med ute i Europa i år. Första anhalten var FH från Hafnarfjarðar ungefär en mil söder om den isländska huvudstaden.
Jag och Tom tog flyget upp på matchdagen. På planet tog vi varsin Egils Gull.

Undertecknad hade aldrig besökt denna sagoö förut och förundrades över det underliga trädfria landskapet, som Månen, fast svart, typ!
Av någon anledning behagade inte flygbussen gå på utsatt tid så vi fick checka in, slänga av väskorna och ta första bästa buss ut till förorten för att hinna i tid till matchen.
En snabböl hann vi i alla fall med på en pub som inte låg så långt från arenan, mest svenskar på detta hak.
Boli premium från Egill skallagrímsson.
Matchen (läs gåfotbollen) slutade med seger för bortalaget och de tillresta kunde börja planera sin nästa semester i Poznan som vinnaren skulle få möta.

Vi begav oss tillbaka in till Reykjavik för att fira segern på Íslenski barinn som uteslutande serverade isländsk öl/björ. Det var bara att sätta igång att rensa med andra ord!
Viking Stout, Úlfur från Borg, Viking Léttöl, Kaldi Lite från Bruggsmidjan, Viking Lite, Viking Sumaröl, Viking Classic och Norðan kaldi från Bruggsmidjan. Det var allt som hanns med innan de stängde.

Bilderna är lånade från Jojjes plejs.

Inga kommentarer: