onsdag 7 juni 2023

Konsertöl

Jag sammanstrålade med McBrus och Doktorn på Tullen på söder. Där blev vi sittandes ett tag med både mat och dryck. För min del intogs: Frihamns porter från Stockholm brewing, Öresunds Porter, Öresunds Veteöl, Rio IPA från Ocean, Bite bitter från Dugges, fruktölet Sunshine sour från Omnipollo. Jag var inte alltför imponerad av dessa brygder, men värre skulle det bli...
... när vi drog vidare till konsert med belgiens stolthet Wiegedood och dalmasarna i Craft. Där serverades Staropramen Premium.

Nästa stopp var Pangpangs bar på Långholmsgatan. Hyfsat med folk där trots att det var en vanlig tisdag. Ett par bärs slank ned i form av folkölet Konatsu elderflower pusher och berlinerweissen Punani.
Sista stoppet för dagen var sparsamt upplysta Beer n' play. Där följande brygder avnjöts: City session IPA från To øl, wienerölet Republiken från Svartbergets, gosen Walking on the beaches från det för mig okända newcastlebryggeriet Full circle och Berlin jam Wild berries från Brło. Det var högre nivå på de ölen och det fick räcka för denna gång.

Inga kommentarer: