Dags för den nya festivalen '' Malt, mat och destillat'' i en av Älvsjömässans hallar. Hyfsat med sittplatser och framför allt gott om svängrum då det inte var många besökare när vi var där på fredagen. Polettsystem var det som gällde. Med tanke på festivalens namn var det inte mycket mat att välja på. Desto mer öl.
Jag plöjde mig igenom: The bonneville från Remmarlöv, Himlagård lingon saison från Adelsö, Full Re-tart berliner weisse från Ugly duck, Göteborgs Påsköl, Eternal session IPA från Northern monk, Cherry pop french ''saison'' från Öde, Rådanäs Ekologiska Pilsner, Millionaire milk stout från Wild beer, Patron
golden ale från sundsvallsbryggeriet Stenhammaren, Värmdö Cappuccino cream stout, (The true) Tempel Sour nelson, Sälen session IPA, Pfungstädter Edel-pils, A moment of clarity från Beerbliotek, Passiflora berliner weisse från Nómada, Klackabackens Djungelberliner, Jura Island glory från Södra maltfabriken, Ekologisk Bunny brown från Södra maltfabriken, Oud beersel Oude vieux lambiek, O’hara’s Notorious red IPA från Carlow, Frölunda IPA från Göteborgs, Äppelbo Enbärs och Poppels Passion pale ale.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar