lördag 6 januari 2024

Öl i Alberta del VI-Visning och ett par bryggerier till

En visning var inbokad på Village brewery (som funnits på bolaget senaste året) så vi tog bussen dit genom ett stort industriområde. Ett litet ljust tap room och ett betydligt större brygghus bakom baren. Själva visningen var inte bättre eller sämre än någon annan. Det blev en ganska lång sittning i den lilla baren där följande brygder intogs: pale alen Binge watch, lagern Mighty, pilsnern Pet peeve, fruktölet Squeeze, lagern Calgary beer och Festbier 5,3%. Personligen var jag inte så imponerad av deras öl, men antagligen Hedin som köpte en tröja.


På kartan såg det inte långt ut till bryggeripuben OT brewing company. Men det var uppförsbacke och regn. Tyckte dock det var mödan värt. OT stod för OverTime och det var sport-tema på det lilla stället. Pga vädret var det inte aktuellt att sitta på den lilla uteserveringen. Bra utsikt uppe på höjden. Det var bara vi där... iallafall till att börja med. De stängde tidigt så det blev ingen långsittning. Öl här var: bittern One hundred and eighty, pilsnern Bush league, Cinco de OT, utmärkta Sour hour mojito och NEPAn Flagstick.

En Uber tog oss till vårt lokala bryggeri Annex ale project. Stort både ute och inne. Det finns även ett separat hamburgerhak inne på stället med grymma burgare. Surölen Sun spheres och Evolution revolution 4,3% (sammarbetsbrygd med det för mig okända Xhale) var allt som hanns med. Mycket folk denna kväll.

De stängde också tidigt så Fallentimber Whiskey barrel-aged mead blev sängfösare på det närbelägna hotellrummet.

Inga kommentarer: