tisdag 23 april 2024

Öl i Mora

Det var långhelg och hockeyfeber så jag och frun åkte upp med bil till Mora över dagen. Det var hyfsat soligt på vägen upp och när vi kom fram blev det lite sightseeing innan den lokala ''Biskopen'' intogs. 33:e (?) puben i kedjan jag besökte. Här hanns det med en del, nämligen: Stockholm Lemon vanilla sour, gyllene alen Golden whale från Stigbergets, Omnipollos Flora Pilsner, Luntmakar APA från Oppigårds och San diego IPA från Stockholm.

När vi kom in på arenan fanns något jag aldrig upplevt på någon annan arena. De såldes starköl på bortaläktaren, man kunde till och med stå och se på eländet/matchen sam tidigt som man intog pilsnern Mora hockey från Mora bryggeri. Osvenskt minst sagt. Det blev förlängingar så det var ganska prisvärt att få 95 minuter hockey för 100:-. Plus i kanten för arrangerande klubb... som tyvärr även drog längsta strået på isen.

På hemvägen i bilen knäcktes en Tool shed Kellerbier från Carlsberg Sverige. Över förväntan, men ändå inte så märkvärdig. Lång färd genom natten hem.

Inga kommentarer: