onsdag 8 maj 2024

Öl i Atlanta del IV-Diabetes ingår i biljettpriset

Vi vaknade tidigt och traskade som vanligt ned från åttonde våningen. Första stoppet var Waffle house där god frukost intogs. I Atlanta grundades Coca-cola och deras museum var nästa stopp. Jag har nog aldrig druckit så mycket läsk under samma dag. Bland annat tanzaniska Stoney ginger beer men bäst var nog grekiska ananas-Fanta.

När vi fått nog av det tramset tog en Uber oss till utmärkta Scofflaw brewing company där man blev bjuden på en spontan lite visning. Sånt uppskattas alltid. Stort ställe med jättestor uteplats med bla en basketkorg och boule''planer''. Vi blev kvar ganska länge spelandes både basket och roliga kortspelet What do you meme? Vad blev det för öl då? För min del: Pep talk lager från Bearded iris, Lager, Waterboy watermelon IPA, Jam session strawberry orange IPA, Amber, F'n hazy IPA, surölet Tropical staycation, Juice quest och IPAn Homestyle från Bearded iris. Stabila brygder.

Nästa bil som skulle hämta oss körde helt fel och vi hamnade i en annan del av den stora staden. Har aldrig varit med om det varken förr eller senare. Det fick bli buss sista sträckan till Manuels tavern. Inte så stort ställe men det fanns flipper och utesevering där middag intogs med: Coastline pils från Good word/Heater allen, pilsnern Active low från Halfway crooks, ljusa lagern Outlaw från det för mig okända denverbryggeriet Tivoli, Umibozu rice lager från Bold monk, Nevernevercalmcalm från The veil som antagligen är den bästa gose jag smakat. Tyvärr var det sista burken. Slutligen utmärkta portern Lightgrinder från Burial. I åkte till hotellet i ösregnet och hämtade bagaget. Meningen var att åka buss, men regnet vräkte ned så det fick bli en bil till nästa boende i stan där Tom och Tony som just flygit in mötte upp. Det blev inte roligare än så denna dag.

Det fanns flera flipperspel på Manuels, bla det här obscena.

Inga kommentarer: