söndag 19 augusti 2007

Öl i Liepaja


070716,Matchdagen:En speciell AIKbuss hade anordnats av''Årskortsgänget''som vi skulle åka till kuststaden till lika landet's tredje största stad med.På''torget''varifrån bussen skulle gå fick vi veta att busschauffören Vladimir''var lite late''.Efter en stunds väntan dök dock bussen upp&kosan styrdes mot Rigas färjeterminal där ett gäng gnagare skulle plockas upp. Dessa resenärer var i betydligt''sämre''skick efter en som det verkade hård båtresa.Jag drack en del öl,medan Stefan blev bjuden på ett halvt rör&höll hov bak i bussen.
Väl framme tog Knutte&undertecknad täten till vandrarhemmet där många andra AIKare också bodde.De andra kom senare&stranden var i sikte.Pga att det var lite mulet badade inte jag&Dennis.Vi gick&tog varsin öl istället.Aldaris Pilzenes närmare bestämt.Biljetter inhandlades&lite mat&kvass förtärdes innan avspark.

Matchen förlorades(!)med3-2.Gnaget's mål gjordes av Självmål samt Valdemarin.Det regnade visst lite också.Jag har aldrig vart med om något liknande.Det regnade studtals så mycket att man inte såg bollen.Trots detta fick detta spektakel fortgå.
Efter matchen gick vi&bytte om till torra kläder för att gå ut för att äta&dricka lite till. En Livu Gaisais denna gång.På väg tillbaka till vandrarhemmet gick Dennis&jag in&tog en öl på ett ställe för att fortsätta på festen som pågick i receptionen där det dracks ytterligare någon öl.
Relaterade länkar:
http://lettland.aikresor.se

Inga kommentarer: