onsdag 13 november 2019

Öl i East end del II-Långpromenad

Det var mulet, men inget regn när vi vandrade västerut till och kom till Weatherspoonspuben Masque haunt där det blev en improviserad vätskekontroll i form av Barn dancer från Belhaven. Snorbilligt men inte så gott.

Ett depåstopp till blev det på den lilla, gamla och väldigt lugna The dolphin tavern där en Ease up IPA från Adnams slank ned av bara farten. Ok öl.

Vi gick några kvarter till innan våra vägar skjildes åt. Grabbarna fortsatte västerutmedan jag av-vek till Euston tap som vi även besökte förra året. De har inget kök, men det fanns en massa att välja på på det närbelägna Euston station så det var bara att ta med in. En hel drös öl intogs i form av: Breeze från Affinity, Lemon & bobek porter från Partizan/Five points, Kapow! 4,5% från Hackney, Partizan Pale ale och Budweiser budvar Kräusened. Ok bärs.
Förstår inte varför, men de hade dörren öppen så det var kallt inne, annars var det bra.
Jag tog''röret'' ''hem'' och tog en välbehövlig halvtidsvila.

Kvälls-skiftet ägde rum på Well & bucket där medresenärerna mötte upp. En, mörk stor pub med en uteservering längst bak. Det var bara några minuter till fots ''hem''.  Mer öl intogs här i form av: Partizan Porter, Cosmic dawn 4,1% från Big smoke, Camden town Oktoberfest 4,7% Split shift från skotska Fierce beer och från samma bryggeri Yellow sub. Bra öl över lag.

Väl tillbaka på rummet bjöd någon på Saucery från Magic rock sedan var det god natt.

Inga kommentarer: