lördag 16 april 2022

Öl i Florida del I-Pay to get nose raped

Begav mig i svinottan till Arlanda där jag strålade samman med Pütte och Christian. När vi bokade den här resan räckte det med vaccinationspass, men det ändrade sig och nu behövde man även ha ett negativt test. Något som man kunde fixa på flygplatsen. Det kostade (mindre än beräknat) och var lika obehagligt som förväntat. Åker hellre aldrig någonstans igen än att bli utsatt för det här en gång till. Alla var negativa och vi kunde gå ombord på flyget ned till Frankfurt. Där hade vi ett tag på oss och ett par mer eller mindre exotiska brygder hittades/intogs i form av Binding Export och Desperados Original.

Courtesy of Lufthansa...med tanke på vad incheckat bagage kostade borde det varit finöl...

Alldeles för många timmar senare landade vi i Orlando och vi tog en Uber till lägenheten som hyrts. Efter lite ompackning beställdes en ny till Knightly spirits som tydligen ska vara stans bästa ölbutik. Där gick vi (iallafall jag) lös ordentligt. De hade en bra deal på storflaskor där varannan var gratis och gällde de flesta. Detta sparade jag $88 på. Alldeles intill finns ett slitet kinahak där vi käkade. Till maten Bud Light från Anheuser-busch och Miller Lite från Molson coors. Lika gott som det låter. I samma strip mall ligger en livsmedelsbutik där vi storhandlade inför vår vistelse.

Dagens tredje Ubertur tog oss tillbaka ''hem'' där den långa dagen avslutades med The ballad of minnie quay Brandy old ale '18 från Clown shoes. Inte helt oväntat dagen bästa öl.

Inga kommentarer: