onsdag 27 april 2022

Öl i Florida del X-Breweryhopping

Soligt och fint när Ubern hämtade oss till bryggeriet Gatlin hall. Mediumstort och ljust pga de stora fönstren. De hade inget kök, men det var som ett litet foodcourt där inne så det fanns lite att välja på även om inte alla var öppna denna söndag. Tror vi alla tog poke bowl. Den trevliga bartendern/servitrisen serverade även några öl i form av mörka lagern Graveyard shift, ESBn Jabberwocky och APAn Ghost dog 6%.

Nästa Uberförare kom aldrig så vi beställde en till. Efter mycket om och men kom vi fram till nästa bryggeri, Rockpit med gruvtema. Som en stor mysig stuga med öppen spis och en massa öl att välja på. Även här åt vi. Minns inte riktigt vad det var. Vingar kanske. Till maten: Miner's light, surölet Piece out, Geschmack yourself- berliner weisse med candy corn-sirap, red alen Mustache ride 5,1%, Sodo blondin', surölet No regerts, Blackstrap con leche 6% coffee milk stout och Little full lotta sap spruce tip pale ale.

Ungtuppen vek ned sig och åkte hem, men jag och Pûtte drog vidare till den lilla bryggeripuben Half barrel där vi avslutade med några gästöl i form av surölet Aw jeez från det för mig okända tampabryggeriet Angry chair, El crippy från Tripping animals och Neko IPA från brasilianska Japas.

När vi kom hem hade Christian kvicknat till och bjöd på suröl i form av Destihl Blueberry crumble. Bra dag med tre bryggerier.

Inga kommentarer: