måndag 17 april 2023

Öl i Arlington del II-Långsittning på Fire works

Tanken var att sammanstråla i stadsdelen Georgetown. Jag var lite tidig så det blev ett besök i en bar där Port city Oktoberfest och APAn The public från DC brau avnjöts. En bra start på dagen.

Mötte upp de andra på Pizzeria paradiso där vi käkade (man behöver inte äta pizza bara för att det är en pizzeria). Till den utmärkta maten: pilsnern Pisolino från Zero gravity, NEIPAn Cloud thief från Väsen, Schlafly Oktoberfest, Nepenthe Cryomancer, gosen Obscurial från det för mig okända Commonwealth hemmahörande i Virginia och Zero gravity Oktoberfest. Det mesta smakade bra, men absolut inte den sista.

Våra vägar skiljdes åt ett tag men vi sammanstrålade igen i en beergarden i Arlington. Det kanske låter trevligt, men denna var omgiven av höga hus och var helt i skuggan, det var alltför kallt. Nöjde mig med en Hellesfest lager från Three notch'd .

En Uber/Lyft till en annan del av stan. Första stoppet var Courthaus social, men servicen var så dålig att jag tröttnade på att inte få beställa. De andra satt kvar ett tag till innan de följde mig till grymma Fire works pizza. Kontrasten var total. Ett riktigt kanonställe m a o. Stort med en lång bar. Maten verkade stå i fokus men det fanns även en diger öl-lista. Det blev en riktig långsittning resten av kvällen och mat beställdes in fler gånger. Otroligt god mat också. Öl denna härliga kväll var: Bell's Octoberfest beer, Satans pony amber från South street, fruktölet Road jam från Two roads, husölet Fire works lager som bryggs av Aslin, El frutero Watermelon sour ale. Även den från Aslin. APAn Peeper ale och Mo pale ale. Båda från Maine beer. Det fick räcka för denna dag.

Inga kommentarer: