lördag 6 juli 2013

Öl i Colorado del XVIII-Sista rycket


 
Och det blev natt och det blev dag den artonde dagen.
I anslutning till basebollarernan Coors field ligger bryggeripuben Sandlot som numera även är öppen när det inte är match. Jag var inne där och tog ett par samplers för en gångs skull. Det smakade överraskande bra med tanke på att bryggeriet ägs av Coors.

På samma gata ligger Falling rock där det blev ett sista besök för en öl. Hookiebobb från Crazy mountain; mycket välhumlad IPA med plast/gummitoner.
Ingen halvtid den här dagen heller.


Istället tog jag bussen söderut till utmärkta bryggeripuben Strange där kvällen även avslutades. Sparsamma öppettider, så det gällde att passa på. Ölen som intogs var: Cherry kriek; söt, men betydligt vuxnare i smaken än de sötaste belgarna. A strange alternative var en sammarbetsbrygd med lokala Caution brewery; verkligen underlig. Mint-te-toner, lite godisaktig, konstig humleprofil. Cherry bomb Stout 5,2%; syrlig stout med kaffetoner. Återigen konstig, men god. Gluten free pale ale; ganska mycket citron. Bra för att vara glutenfri. Powerhouse porter; väldigt mörk rätt mycket kolsyra för stilen. Kaffe hittar jag faktiskt toner av. Juliette belgian pale; 5,5%, 70 IBU; välhumlad belgare som kanske är lite väl tunn. Pale ale var en god APA. Slutligen den i mitt tycke alldeles för söta Soci-ale.
Trevlig personal och gäster plus bra öl över lag. Rekommenderas. Det blev inte sent denna dag heller, bara bussen ''hem'' till hotellet.

Inga kommentarer: