söndag 7 juli 2013

Öl i USA

Dags att återvända hem efter min mest episka resa hittills. På Denvers flygplats fanns det tid för en apfärsk Denver pale ale från Great divide.

På O'Hare drack jag ett par öl till, Anti-hero IPA från Revolution. Jag bad om ett glas, men de hade inget. En bar utan glas?! Den fick således förtäras direkt ur burken som ett djur. Till nästa öl (Sofie från Goose island) hade de tydligen diskat så den kunde intas på ett civiliserat sätt.
Sammanfattningsvis kan man säga att det var en grym resa med ett oprovat resesällskap (tack för att man fick använda dina bilder här), men det fungerade över förväntan. Så pass många dagar var inte för mycket. Två av de bryggerier som var på ''att-besöka-listan'' besöktes ej, med då blev det ju sju bonusbryggerier istället. Hela 32 stycken besöktes under resan (192 totalt). Jag kan verkligen rekomendera att besöka denna vackra stat. Även om dollarkursen var gynnsam och taxiresor relativt billiga gick det ändå för mycket pengar, inte konstigt när man bara konsumerar hela dagarna/kvällarna. Väldigt vanligt med burköl från coloradobryggerierna kanske tack vare DETTA företag. Snart så är det dags igen...

Inga kommentarer: