onsdag 24 oktober 2018

Fram&tillbaka

Regn och rusk på Brewskival denna dag vilket gjorde att vi inte var där så länge denna dag. Första stoppet efter festivalen var ''Biskopen'' nere vid vattnet där Bearski från Hidden springs/Brewski och Sputnik från North brewing co förgyllde tillvaron.

Liksom dagen innan kom vi tillbaka till Barski där uteserveringen intogs. Under parasollen intogs Pink pony reloaded och Send In the clowns från Mikrofonbryggeriet. Ok öl.
Till skillnad från gårdagen blev det inga svindyra nudlar på Barski, istället styrdes stegen till den närbelägna restauranten Madame moustache. Inte något budgetställe heller, men det kändes som man fick mer för pengarna och gott var det. Råå IPA och Råå Cocoanut porter till maten. Jag tyckte inte de var så bra.

De andra gav upp, men Tom och jag krigade på några timmar till. Först på Barski med utmärkta Halo milkshake berliner...

...sedan vidare till Mogwai som öppnade klockan 23 (!). Vi var överlägset äldst där. Hög musik, men billig flasköl. Man har väl sällan känt sig så gammal. C!pa m,&c hette ölet och var från To øl. För 60:- kan man inte klaga. En guldgruva om man gillar dansmusik och är nattmänniska.

Dagens tredje besök på Barski blev även det sista och Donkeyboy avslutade denna kväll innan vi gav upp och gick till sängs.

Inga kommentarer: