fredag 4 september 2020

A-lagare del I-Centralthai

Det tog ~35 minuter att få bingo.


Förra veckan inledde vi ett A-team-maraton. En diger uppgift på~ 81 timmar inklusive filmen och dokumentären. Första helgen satt vi nere hos Dykus i Nynäs och plöjde.

Öl hör ju till och ett (ganska blygsamt) antal exotiska brygder slank ned i form av Tack o bock 3,5% från Geflebocken, Emdbräu Ljus lager 3,5%, Anosteké Blonde från det för mig okända franska Brasserie du Pays Flamand. Jag var glatt överaskad över dessa brygder.

Vi satt inte bara inne och glodde utan var även ute och käkade på ett thaihak på Hamnviksvägen som hade inte mindre än tre egna öl och sinnessjukt stark soppa. Alla från Centralbryggeriet. De var iallafall: Lager, Pale ale och (en väldigt mörk) IPA.




Dagen därpå stack vi återigen ut för att käka. Denna gång på Bar and burgers som har flyttat några kvarter. The White night owl från Spendrups, Ankarudden aussie pale ale som bryggs ett par kvarter därifrån på Ångbryggeriet.


De andra drog vidare medan jag tog en lite turftur.

Anslöt till herrarna för söndagsmiddag på The iron där en alldeles för snäll Guinness ''IPA'' gjorde den goda maten sällskap.


Väl hemma varvade jag ned med Carlsberg Unfiltered ''pilsner'' 3.5%. Kul helg. Får se när vi har tid att fortsätta.

Inga kommentarer: