måndag 1 maj 2023

Öl i Arlington del III-Sista rycket

Det var avresedag. Tom flög en annan väg och från en annan flygplats än oss så Pütte och jag tog tunnelbanan till Virginia där vi i solgasset gled in på Extreme pizza. En kedja tydligen. Litet ställe där de flesta tog med sig sin mat. Det fanns iallafall en liten bar där vi slog oss ned. En pizza för''3-4 personer'' delade vi på utan problem. Till denna Back in da haze hazy IPA från Melvin, Center of the universe Oktoberfest, Space dust (D)IPA från Elysian och Tropicannon Piña colada från Heavy seas. Det var rimliga priser och god öl, pizzan var helt ok som jag minns det.

Vi gick tillbaka till tunnelbanan och fortsatte färden till flygplatsen. Där visade det sig att det var övervikt på min väska. Tog ut en burk Green flowers west coast IPA från Other half och avnjöt pissljummen och direkt ur burken som ett djur. Det smakade inte illa, men det kunde varit så mycket bättre. Tur jag köpte fler såna. En wieneröl vid namn High barbary från Fair winds till flygplatspris intogs med.

Om man tyckte det var dyrt så var vårt nästa stopp i New york. Där kunde de minsann ta betalt... Blue point har en bar på flygplatsen och vi slog oss ned där och blåste ur plånboken med: Spectral haze, fruktölet Imperial sunshine, surölet Lemon love letter och Ny pinstripe pils. Inga vidare öl, men det var iallafall svindyrt. Flyget därifrån till Arlanda var inte mycket att orda om, bara tråkigt. Kul resa dock även om dollarkursen inte var att leka med. Bra väder nästan hela tiden.

Inga kommentarer: