tisdag 24 oktober 2023

Öl i Stratford

Jag stack som vanligt ut och turfade lite på förmiddagen. Det hade även blivit dags för oss att bege oss hemåt. Vi tog tåget till Stratford och det stora köpcentra som finns där (77% större än Mall of scandinavia). Hungriga var vi och käkade svindyra men väldigt goda burgare. Husets pale ale Shackmeister ale från Brooklyn som intogs till var ok.


Där finns även bryggeripuben East tap där som vi hittade efter lite irrande. Vi slog oss ned i varsin fotölj och ölade ett par timmar. För min del blev det: Bitter this, bitter that, APAn Chiron från Thornbridge och portern London black från Anspach & hobday. Fina grejor. När vi satt där kom ett begravningsfölje in och slog sig ned. En av dessa människor (som inte ens bor i London) kände igen mig. Jag hade träffat honom för sex år sedan. Man hade gjort intryck tydligen...

Flygplatsöl.

Vi tog en buss till den avlägsna flygplatsen där det lokaliserades ytterligare exotiska brygder i form av Bones lager från Beavertown och Amigos 4,6% från Global brands som väl inte var fantastiska. Sammanfattningsvis kul resa där vi fick chansen att se mer av Leicester än förra gången. Även bra att den oprövade konstellationen av resenärer funkade så bra ihop.

Inga kommentarer: