lördag 7 november 2009

Kåtgubben på besök

Det var tänkt att vi skulle bli ett gäng på cirka sex pers som skulle gå och se på WASP ''i går'' kväll,men likt Tio små negerpojkar droppade en efter en av tills det bara var undertecknad kvar... som dessutom hade köpt biljett. Man fick göra det bästa av situationen och passa på att inta lite öl när man ändå skulle till söder. Första stopp blev BA på Bellmansgatan där en flaska Three towns Premium intogs, som vilken fulöl som helst, lite brödigare, lite färskare bara.
Jag fick nog av detta och gled ned till Akkurat istället.
Forbury lion IPA från Loddon, inte speciellt ''IPig'', men smakar bra ändå. Typisk bitterarom och en relativt fyllig maltighet med en ton av galla.
Bink Bruin från Kerkom, bruin indeed, diskret ton av sträv beska i aromen,mycket kolsyra, väldigt söt och karamellig smak.
Jag drog vidare mot konsertlokalen och hamnade på OT hör och häpna, där en Kennet valley från Ramsbury serverades. Inte så mycket arom, smakar hembryggt på något sätt, och rökmalt, men det är nog bara inbillning.
Sen var det dags att dra sig till Debaser medis, sist en gammal stofil som jag var där hette det Mondo...
Konserten var helt ok med tanke på att jag ej hört dem sedan 1995.
Efteråt blev det en sängfösare på OT, Fishermans Pumpkin-stout från Cape Ann. En hel del pumpa i både arom och eftersmak med lite beska i övrigt. Anomym, men absolut inte illa på något sätt.

Inga kommentarer: