tisdag 2 februari 2010

Maison de pont

Dags igen för Uppsala belgoträff. Vi var ett sällskap på nio pers, plus en massa andra besökare som hade trotsat lappkylan och begett sig till den för evenemanget nya lokalen Bridgens hus i Uppsala där hela 43 olika brygder kunde få avsmakas.

Bla Gjölen ''tävlade'' med sin första brygd någonsin. Personligen hann jag inte ens smaka hälften av ölen innan det var dags att lämna in rösterna. Av de få ölen som hanns med föll mina röster på följande:
Guld: Ulrik Strandberg, American fall season
Silver: Kjell&Helena Eriksson, Bubbeldubbel
Brons: Ulrik Strandberg&Ulf Henryson, Spelivink saison

Av de öl som tog medaljer hann inte jag smaka någon. Hög klass var det dock över lag på vad man hann med. Även HÄR, HÄR & HÄR kan man läsa om detta spektakel.
Ett jättetack till alla funktionärer och arrangörer som hade ordnat detta på ett utmärkt sätt!

De flesta av oss drog traditionsenligt vidare till O'Connors där mat intogs med det fylliga lokala fatölet B*RP från Slottskällan. Avslutningsvis ''varvade jag ned'' med ett glas Samuel Adams Noble pils innan det var dags för hemfärd.

4 kommentarer:

fajanen sa...

Synd att jag missade det hela. Får försöka nästa gång.

Anonym sa...

Guld för min American Fall Season? Man tackar! :-)
Hörde det var många i salongen som tyckte den var trevlig. Det tomma fatet jag fick kånka hem vittnar om dess popularitet. Dessvärre är den slut... Dax å brygga mer! /Ulrik

Jonas sa...

Ser fram emot nästa brygd...

Anonym sa...

[url=http://online-diflucanfluconazole.net/]Diflucan[/url] Pharmacy Prices For Levitra http://lasixwithoutprescriptionfurosemide.net/