tisdag 8 februari 2011

Förut var jag ledsen,men nu är jag glad igen

Förra månaden inleddes samtal över rate beer med en tysk angående en trade. Efter lite förhandlande kunde vi enas (tolv mot tolv). Jag hade lite plats över i lådan och slängde ned en bonusöl. 600:- för porto känns helt sinnes-sjukt, speciellt med tanke på att han bara behövde betala €19.
Började tro att jag blivit blåst när ingen ölförsändelse kommit igår (skickades 25:e). Men i dag låg en påminnelseavi i lådan. Ska man inte få en vanlig avi först?
''Posten'' där paketet skulle hämtas låg otroligt mycket längre bort än vad mitt paket lämnades in. Vansinnigt jobbigt att släpa hem.
När jag väl öppnade kändes det som om det var värt mödan. Hela två bonusöl. Den ena har jag visserligen druckit förr, men den var god.
Skitkul förstås, men inte värt 600:- i porto. Min första och sista trade. Speciellt kul att få dricka öl från ett ''nytt''land (Luxemburg).
Jag kan dock rekomendera att trada med denne Grima som är sugen på mer svensk mikroöl.

3 kommentarer:

Henning sa...

Härligt att höra, Får man fråga vad Luxembourg-ölen smakade som? och vad den hette ? Jag ska absolut fundera på att trejda om jag hittar någon intressant typ därute att byta med :)
/Henning - www.olradet.se

Jonas sa...

Okult N°1 Blanche.Ingen höjdare.Tar hellre en Hoegaarden.
Jag kan som sagt rekommendera denne Grima på ReB,samtidigt som jag varnar för portot.

Anonym sa...

[url=http://buydiflucan-online.org/]Diflucan Without A Prescription[/url] Online Pharmacy http://40mg-lasix-buy.com/