fredag 9 oktober 2015

Öl i Falkenberg

Dags för ännu en bortaresa. För första gången på åtta år för min del organiserat. Jag och Tom bordade bussen ganska tidigt denna morgon, och så var den rullande festen som supporterbussar ofta är på väg söderut. En del exotiska brygder hade vi givetvis med oss att avnjuta på bussen, nämligen: Muren från Barlingbo, Quadraceratops från Brooklyn och Great white från Gotlands. ''Sådär'' får väl bli det samlade omdömet om de ölen.

En paus togs vid det stora köpcentrat A6 i Jönköping. Där smet ett antal av resenärerna in på bolaget för att bunkra upp lite inför resten av dagen.
Färden fortsatte och följande brygder intogs: Nolltresex från det för mig oprovade Jönköpings bryggeri, Barn owl Imperial brown ale från Alameda och Austmann Sjokolade & kirsebærporter. Bra öl över lag.

Väl framme i Falkenberg var det tänkt att vi skulle inhandla lite bärs från Folkared på bolaget. De stängde dock redan 14:00 så då slapp man släpa på dem.
Istället lokaliserades en exotisk öl på en pizzeria, Ichnusa från Heineken Italia. Riktigt blask, men den slank ned den med.

Matchen var ett riktigt målkalas där de flesta bollarna hamnade i rätt nät. Stämningen i bussen hem var verkligen på topp och segern firades med Ashtray heart från Evil twin. Riktigt gott. Stort tack till Dickson Etuhu. Utan honom hade det nog inte blivit fullt lika festligt.

Inga kommentarer: