Ingen öl första halvlek den här dagen heller istället tog vi färjan ut till Alcatraz och tog audiotouren där. Grymt bra och intressant. Kul att se alla miljöerna man känner igen från filmen. Kanonväder dessutom.
Kommer inte ihåg vad som hände efteråt, men vi hamnade till slut på City beer igen efter att ha ätit på ett exotiskt snabbmatställe på Market street, denna gång med Sour and hops. Tre svenska bryggerier fanns representerade med olika brygder, Oppigårds, Dugges och Hantverksbryggeriet. Av en galet skrynklig och trasig lapp kan man med lite möda och stort besvär tyda vad som intogs här: Anvil ESB från Alesmith, Cascade Blueberry och Winter gose från samma bryggeri, McIlhenneys irish red från Alpine; bärnstensfärgad, smörkolatoner, för söt, möjligen lite trött, var är humlen?
Nästa stopp var bryggeripuben Beach chalet som hade femtonårsjubileum. Som en minifestival (för övrigt det enda ölevent jag varit på där männen var i minoritet) med diverse lokala bryggerier representerade. Vad hanns då med? Ocean beach porter från Thirsty bear/Local brewing, Proving ground IPA och Blue bell bitter från Magnolia, California kind, ett jubileumsöl, Presidio IPA och V.F.W. Light, alla fyra var pubens egna öl, Gordon biersch Saison, Fireside chat från 21st Amendment.
Över lag rätt bra öl förutom de som var brygda på plats...
Efter mycket om och men kom vi till dagens sista ölstopp på Amsterdam café (som för mig förde tankarna till Cafe amsterdam i Alaska). Här kryllade det av svenskar. The abyss från Deschutes och Leipziger Gose från Bayerischer bahnhof. Möjligen någon mer öl kan det ha blivit.
Köttfärslimpa på en diner på hemvägen. En grymt kul kväll.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar