tisdag 13 mars 2012

Öl i Kalifornien del III-The spaghetti-incident

Tack var en ännu längre eftersläckning på rummet än första kvällen började den här dagen senare än vanligt. Tom stack till Magnolia/Toronado medan jag gick till bryggeripuben Thirsty bear som inte låg långt från hotellet.
Golden vanilla; som en blandning av cream soda och sopor, riktigt illa.
Valencia wheat; klar, väldigt mycket kolsyra, kryddig (krydd/vit-pepper) och ''parfymisk''.
Polar bear pils; mycket kolsyra även i denna brygd. Ej särskillt besk, någon underlig bismak jag inte kan sätta fingret på. Klart det bästa av de tre ölen som provades (om man nu ska jämföra äpplen och päron).

Jag hann vila någon timme på rummet innan det var dags att ge sig ut till en ostbutik eller liknande där Tom mötte upp. Det var ett event med Drakes som hade fem olika öl som parades med fem olika ostar. Mycket gott och trångt.

Nästa stopp var Pibar där vi ''satt'' i baren och tog några öl innan det fick vara nog. Det var ett Sierra nevada ''tap takeover'' där som var en överraskning. Blonde ale, Ovila saison och Persimmon farmhouse ale var antagligen vad jag drack. Inga anteckningar eller liknande.

Lång efterfest...igen.

Inga kommentarer: