torsdag 14 september 2017

Öl i Olympia del II-''Bonusöl''

Under de fem festivaldagarna var i inte bara på festivalen, utan även några andra ställen i närområdet besöktes. Fullerspuben Hand and flower tex. som var belägen mellan hotellet och festivalen.
Tror det blev sammanlagt två besök där då följande intogs: Alhambra Especial, London pride Unfiltered, Oliver's island 3,8%, Chelsea blonde från det för mig okända London beer factory, Island records Session IPA från Two tribes och Chiswick Bitter.
Över lag bra öl.

En turfpromenad tog mig ned till klassiska White horse (som jag sist besökte för tio år sedan) där en brunch med ett par öl i form av Without från St peters och Apprentice no more från Hammerton. Ok öl.

På en pizzeria hälldes en Bavaria 0.0 Original ned medan vi väntade på en av de fem pizzor som vi fick i oss på denna resa.

Sista dagen hanns inte så mycket festivalande med, däremot var flyget försenat så ett par riktigt goda sista öl fick det bli på ön; White riot från Uprising och Revelation från Dark star.
De hade fler intressanta brygder på Weatherspoons på Gatwick så jag hade gärna suttit lite längre där, men skönt att komma hem också.
Kul resa.

Inga kommentarer: