onsdag 2 januari 2019

Öl i Carlisle del III-Botchergate

Gick upp ganska tidigt och tog alla turfzoner som fanns i stan. Sprang på Per och vi gjorde sällskap till Woodrow wilson beläget på vår gata. Frun satt redan där och de andra dök snart upp de med. En finfin Brodie's prime Porter 4,9% från Hawkshead avnjöts.

Båda dagarna innan hade vi varit på The griffin och jag hade en öl till där att ticka. Smet upp och gjorde det medan de andra satt kvar. Ölet var iallafall Nastro azzurro Gluten free från Peroni. Lika gott som det låter.

En annan exotisk brygd jag sett i ögonvrån under våra dagar i Carlisle var Younger's scotch bitter från Charles wells. Vet inte om fulbitter är ett vedertaget uttryck, men det var det ord man kom att tänka på när man satte glaset till läpparna. Puben där denna öl serverades hette Border rambler som kändes nyrenoverad och själ-lös. Dock inte utan stammisar.

Därefter var vi hela dagen på festivalen. Mer om den i förra inlägget.
När våra polletter sinat där avslutade vi dagen på The griffin. Väldigt livat var det där denna lördagkväll. Morland Old speckled hen Gluten-free från Greene king var dagens sista.

Inga kommentarer: