fredag 22 februari 2019

Öl i Arizona del III-Varmt och skönt

Precis som dagen innan ''Lyftade'' vi runt på diverse bryggerier. Första stoppet var McFate i Scottsdale. The merf och Citrus creek intogs i solskenet på uteserveringen.

Dagens andra stopp var O.H.S.O brewery & destillery där det bryggdes för fullt. Mycket folk fast det var tidigt denna fredag. Det fanns iallafall ett bord till oss på den varma uteserveringen. Helt ok mat med Homer simpson donut ale och In the flesh Prickly pear från Two brothers.

Sedan var det bara att åka vidare till det mycket avslappnade Helio basin brewing. Allt kändes sprillans nytt så det har nog inte funnits så länge. Där de somriga ölen 602 brew och Blackberry Blonde intogs.

Nästa stopp var Helton brewing company. Ganska litet, men högt till tak. Möjligen kan det ha varit en brandstation tidigare. Pilsner och Nitro Milk stout roade jag mig med här.


I solnedgången gick vi bort till puben Wandering tortoise. Mycket folk och livat, men det var inte så att man hade problem att höra varandra. Något evenemang var det visst där. Några öl slank visst ned också i form av Bruery Frucht Guava, Milagro från det för mig okända San Diego-bryggeriet Pure project och Levadura från Stillwater. Fina grejor.

Dagens sista stopp var en väldigt liten bryggeripub i vad som kändes som en villa. Wren house. Utanför stod en food truck och vi åt alla från den. Jag tog bara en öl, en ljus lager vid namn Valley beer.
Det blev inte sent denna kväll. Trötta herrar åkte ''hem'' och sov.

Inga kommentarer: