söndag 15 september 2019

Hot in the city

Det var grisvarmt när jag med tåg anlände Uppsala C. Dessutom låg alla kortbyxor i tvätten så man behövde inte frysa som tur var.
Visste inte att Bastard burgers fanns i stan. Det kanske var nyöppnat, en mycket god burgare intogs iallafall och en galet god milkshake (...för 75:-!). To Highlight IPA från This is how (som verkar vara kedjans huvudleverantör) och Slow your roll från Bronx hällde jag i mig av bara farten. Det här stället hade den underliga kombinationen, trevlig personal men usel service trots att det knappt var några gäster där. Bara kortbetalning.

Jag sammanstrålade med Hedin på Ångkvarn och vi blev sittandes ett par timmar. Det var för varmt ute och inne fanns ingen AC. Underbart m a o. Det var bara at svalka sig bäst man kunde med lokala brygder i form av Oxblod, Pale ale, Cherry colored funk och No. 1 Hallon från Lännabruk (ja, ett ord tydligen). Ny bryggmästare tydligen som även fungerade som bartender denna dag.

Nästa stopp var Domcraft där det iallafall fanns ett bord i skuggan, det var betydligt mer behagligt. Öl här var Capability brown Roosters och Lynnbrook från Destihl. Det satt fint.

Slutligen ett par bärs på Taps, Passion for me från Uppsala Brygghus och Malmen pale ale från Mikkeller. Alltid trevligt att träffa Hedin, synd att det inte blir så ofta bara. Kul eftermiddag/kväll med lite ''catching up''.

Inga kommentarer: