måndag 25 april 2022

Öl i Florida del VIII-Madame REDLIGHT

Det regnade när Uber tog oss till Madame tussauds. Sjätte i kedjan jag besöker. Kul som vanligt, men det var som vanligt ganska snabbt avklarat. Det regnade fortfarande och vi sökte skydd på Yard house inte långt därifrån. Varsin öl där. Deras egen Give 'em helles för min del. Har för mig att det inte var så gott.
Honest Chris.
Regnet avtog inte, snarare tvärt om. Som tur  är var det inte så långt till Twin peaks som är en kedja som är som Hooters fast med mindre tuttar. Stort ställe som väl var halvbesatt denna lördag. Sport på de många tvapparaterna. Sämre service än vad man skulle kunna tro. Maten var desto bättre. Anledningen till vårt besök på ett sånt här ställe var att de har egna öl som tydligen bryggs i Texas någonstans och var: Dirty blonde, Knotty brunette och IPAn Drop dead red. Som väntan inga höjdare. Lättdruckna.
Dead inlaws.
Vi drog vidare till ett betydligt bättre ställe. Orlando beer week var i full gång och en minifestival på bryggeripuben Redlight redlight lockade oss. Det hade slutat regna som tur var. Stort ställe med mycket folk. Antar att det bara bryggs när de har stängt då folk nästan satt i brygghuset. Vi var kvar resten av kvällen, dock inte ända till de stängde. Vad blev det för öl då? Jo: Coin laundry lager 4%, Krude kölsch, Cour du dragon bierre blanche, West end brown coffee, stouten Coffee pot bayou från det för mig okända Green bench beläget 17 mil sydöst om Orlando, Sorry papa som var en sammarbetspilsner som brygts med Lincolns beard och slutligen Rotbier. Goda öl över lag och antagligen den bästa krog vi besökte under resan. Bra service trots att det var så trångt. Uber ''hem'' i vanlig ordning.
...där Christian bjöd på mölska. Kill all the golfers från B. Nektar. Det var en fin skärmsläckare.
Foto:Christian

Inga kommentarer: