måndag 16 augusti 2010

'O'l i Manchester del I-Katastrof

Forra arets soloresa gav mig blodad tand. Skont att komma bort fran allt och alla ett tag. Nu ar det dags igen. Planet fran Arlanda var sa klart forsenat, men det kanske jamnar ut sig i och med att det ar en annan tidszon har. Val framme tog jag taget fran flygplatsen till Manchester picadilly varifran det var gangavstand till ''hotellet''. Lite avlastning pa det mycket billiga rummet innan det bar av ut pa stan igen. Jag trock i mig lite snabbmat pa vag till puben Ra!n som hade det lokala bryggeriet J.W. Lees som huvudleverantor/agare.
Forst ut deras Strawbeery; Vag arom och smak av jordgubbar, i ovrigt som vilken bitter som helst.
Bitter; brodig, nastan en smak av knackebrod.
Coronation st.; Kopparfargad, relativt smakrik, lang ''brittisk efterbeska''.

Det hade blivit dags att bege sig ''hemmat'', pa vagen till boendet lag puben Lass o' Gowrie. Det forsta som motte mig nar jag oppnar dorren ar Darth maul som inte hade aldrats med vardighet. Minst en decimeter kortare och atskilliga kilo tyngre an vad man minns honom fran filmerna och med en galet bred brittisk dialekt... eller sa var det bara nagon som hade en mask pa sig.
I den nedgangna baren blev det en helt galet intetsagande pint Coachmans fran Coach-house.
Slutligen Honeypot, aven den fran samma bryggeri. Lite ''maltig bitterarom''. Smakar blandsaft. Alldeles for sot, obalancerad.

Katastrofen som anges i rubriken uppdagades pa rummet. Jag hade glomt adaptern till deras muppiga vagguttag! Hur ska man klara sig utan telefon? Helt sinnes-sjukt.

2 kommentarer:

Gyllenbock sa...

Köpa en ny adapter eller låna på boendet?

Jonas sa...

Det fanns ingenstans, bara''åt andra hållet''.