måndag 17 april 2017

Öl i Nya zeeland delIV-Leaving Auckland

Solen gassade på reält när jag gick tillbaka till Brew on quay som besökts ett par dagar tidigare. Gillade verkligen det här stället och slog mig ned under ett parasoll på uteserveringen. Här var man tvungen att hålla ett någolunda tempo för att ölen inte skulle bli varm. Dessa var: Scotts Gluten free Pale ale, Quickchange XPA från Panhead, Bigmouth från Yeastie boys (som var som gjord för en stund som denna), Emerson’s (NZ) Pilsner, Kapai från Tuatara, 433 från wellingtonbryggeriet Garage project. Ölet är tillägnat fotbollslaget Wellington Phoenix som i likhet med AIK har svart och gult och spelar på en alldeles för stor arena. 4,33%. Moa Original lager, Helluva från Tuatara, Pils ’n’ thrills från Garage project, Mike’s Chocolate milk stout, och Monteiths Radler bier. Över lag bra öl.

Det blev en mer normal halvtidsvila denna dag. Kvällen inleddes på bryggeripuben Sweat shop brew kitchen som var belägen ett par kvarter från hotellet.
För kallt på uteserveringen så det blev till att sitta inne istället. Ölen här var Pilsner, Lager, IPA och gästölet Pointers pale ale från Monteiths. Inte jättebra öl.

Jag passerade bryggeripuben Brothers beer på vägen ''hem'' och klämde en pizza och ett par bärs där. Bb Lemon från New new new och deras egna Tropical. Inte så god mat, men ölen var ok.
Det blev inte sent denna dag då de stänger redan klockan 22.

Inga kommentarer: