tisdag 25 juni 2019

Öl i North Carolina del I-Durham

Solen sken och det var riktigt skönt ute när vi åkte vidare söderut. Virginia är en av de få delstater som inte har open container laws, m a o så får man dricka alkohol i en bil så länge man inte kör.
Passade på att utnyttja denna frihet med en ''Bud light & Clamato with salt and lime''. Som en bloody mary fast hemsk.

Vi stannade på restauranten Geer street garden i Durham NC där vi slog oss ned på deras soliga och mycket varma uteservering. God mat och bra service. Jag avnjöt Durty bull Lager och Endless river kölsch. De passade utmärkt i värmen.
Vårt boende var beläget i en annan del av stan och vi checkade in och vilade upp oss lite.

Efter flera timmars vila gick jag ut utan tråkmånsarna som satt och glodde på rummet hela kvällen. En dryg kvarts promenad bort låg utmärkta Green room. En väl insutten biljardhall utan fatöl men desto fler burkar fanns att botanisera bland. Tyvärr fanns ingen lista att kika på, men den sköna personalen var mycket hjälpsam när det gällde att ge en öl. Dock fanns inga glas så man fick nöja sig med någon plastmugg. Jag har dock för mig att priserna var humana. En biljardturnering hölls så det var fullt på stället även om det var en vanlig måndag. Inget kök fanns, men en Papa johns inte så långt därifrån var öppet sent så det var bara att hämta in. Park day bohemian style pilsner från Mother earth, Rogue Honey kolsch, Recreationale från Terrapin, Mango crush från Southern tier, Trophy wife från det för mig okända Trophy brewing company beläget i delstatshuvudstaden Raleigh fyra mil sydost om Durham, Los locos mexican-style lager från utahbryggeriet Epic, Majestic mullet krispy kolsch från Parkway, Malty by nature från Southern pines och Blueberry soirée från Ithaca. Nästan uteslutande god öl.

Inga kommentarer: