Vi var dock och kollade pa den enorma rundbanan Indianapolis speedway dar man aven kunde fa i sig lite billig, men hogst oaptitlig foda.
Sedan fick jag skjuts in till centrum och bryggeripuben Rock bottom som aven huserar i denna stad.

Circle city light; trevliga toner av brod och majs.
Seasonal wheat 5%; En ganska snall h-w, inte for sot, ratt tydlig skumbanansmak.
Hoosier ma stout 5,1%; obefintlig arom, ganska besk, antagligen ej sa mycket fran humlen, mer den beska som finns i kaffe. Kolsvart som en imperial stout. Kaffe och en subtil ton av stekt kottfars.
Vienna lager; stiltypisk farg. Valdigt neutral smak. Ar det karamellfarg?

Brickway brown; ganska mork, luktar blabarssoppa. Jag hade gissat pa att det var nagon sorts blabarsporter. Varfor far inte stackarna/dararna som aker Vasaloppet sant har? Det skulle de behova.
Happy pilsner; metallisk doft, snall sot smak.
Raccoon red; ingen lukt direkt, smakar blandsaft, mycket kolsyra.
Sugar creek pale 6%; Sotma och humle i aromen, ganska blommig humle, men en hel del sotma ocksa. Inte illa.
God mat hade de ocksa.

Jag styrde stegen mot nasta bryggeripub i omradet, men en bokaffar kom i min vag. Nagra bocker och en oltidning rikare kunde man sa antligen komma in pa Big horn brewery&resturant
H blonde; en ganska menlos mellis.
Total disorder porter; Distinkt, klassisk porterarom trots den iskalla serveringstemperaturen. Ganska mork, men knappast svart. Brown porter?
Hefeweizen; rik skumbananarom med en ton av diskmedel. Smakar bara som vilken tysk h-w som helst.
Pale 71; typisk APA-arom och smak. Innehaller tydligen humlesorten athanum som jag aldrig hort talas om.
Maten pa detta stalle far val sagas vara ''sadar'' .
Annu en taxiresa senare var man''hemma''.
1 kommentar:
hvorfor ikke:)
Skicka en kommentar