fredag 4 september 2009

Ol i Pennsylvania

I gar flog vi till Newark igen. Denna gangen hyrdes en bil pa flygplatsen och var fard vasterut paborjades. Vi stannade pa en restaurang vid sidan av vagen (I New jersey) och at sagolika hamburgare. Till detta en pint Landshark lager fran Anheuser-Busch. Det kunde lika garna varit bud. Riktigt blask.


Vi korde lite fel men till slut kom vi i alla fall fram till staden med det underliga namnet King of prussia dar vi nu har bott i natt. Vaskorna kastades i rummet och vi gav oss ut i hostvarmen for att ga till det stora kopcentrumet som ligger pa andra sidan motorvagen. Dar kopte jag fem olika oltidningar, det fanns aven ett par hembryggartidningar som hoppades over.

Darefter mottes alla resenarer(Putte, Farsan och undertecknad) pa bryggeripuben Rock bottom som lag i centrumet.

En varsin Lumpy dog light lager avklarades i ett rasande tempo da alla var realt torstiga. Blask.
Munich gold; valdigt snall, ratt brodig, eftersmak av grot. Som sa manga ganger forr med ''tysk'' ol, obefintlig arom.

Penn's curse; Serverades vansinnigt kall, svart att kanna varken arom eller smak. En del karamelltoner kanns. Blygsamt humlad.
Liquid sun; luktar ''american wheat'', smakar ej hefeweizen, skumbananer och allt, men inte sa sot.
Amarillo armadillo; Rubinfargad, smakar och luktar amerikansk humle. Humle i allt... utom att olen ej ar gron...
Slutligen kvallens hojdare Prussias pride; En mycket glad overraskning. Harlig frisk humlearom. En underlig och god ton av tobak. Markerad efterbeska.

Denna krog spoar sin namne i Portland. Dessutom var det torsdag vilkat innebar att alla pints kostar 2$! 14 spann ganska exakt.
En trevlig kedja dar respektive bryggmastare verkar ha ganska fria tyglar att skapa vad de vill.

Inga kommentarer: