måndag 1 oktober 2012

Öl i Reykjavik del III- Första utlandspicknicken

Jag väcktes av Tom på ett mycket underligt sätt, han satte ett glas öl under näsan på mig. Ingen ide att försöka somna om i solgasset, utan det blev till att gå ned och äta frukost utomhus på hotellets gård.
Vi checkade ut, slängde in väskorna i bagagerummet, gick ut, köpte is i en affär och satte oss i en park för picknick innan Microbar öppnade för dagen.
I parken tror jag intog: Snorri från Borg och La trappe Bockbier. Antagligen även någon mer brygd.

Äntligen öppnade Microbar och vi kunde fortsätta rensa stället. En hel del hann vi med: Gæðingur Hveitibjör, Gæðingur Lager, Gæðingur Stout ,Sans frontière från To öl, Dogma 7,4% från Brewdog, Mochaccino messiah från To öl, Black ball porter
från samma bryggeri, Samuel adams Double bock, Spontanframboos, Spontanale, Spontankriek och Foodball solstice saison alla de fyra sista från Mikkeller. Som tur var delade vi på flera av alla dessa öl.

Det hade blivit dags att bege sig till hotellet för att plocka upp väskorna och att vänta på flygbussen som vi hade biljetter till... som visade sig vara till ett annat bussbolag. Men det löste sig, fast det kostade...

Vi var otroligt trötta efter den hårda sista dagen och sov i princip hela vägen till Arlanda. Mycket skönt.

Inga kommentarer: