onsdag 22 juli 2009

Öl i New jersey

Det var tidig morgon då min sambo och jag tog oss ut till Arlanda varifrån Continental tog oss till Newark i New jersey. På planet fanns även den HÄR mannen med. Här hade vi cirka fem timmar på oss att äta och dricka till hutlösa priser innan vårt nästa plan. På restaurangen Garden-state diner intogs de godaste wraps jag varit med om och till dessa en pint Garden state Amber.
Ett jävla otyg i det där landet är att nästan vart man än går servaras all öl i glas som ligger i frysen, eller som på annat sätt hålls väldigt kalla. Så även här. En totalt iskall och ganska mörk brygd (klart mörkare än vad namnet antyder) serverades, fungerade väl bra till maten.
Efter avslutat ätande blev det en ''öl'' i baren; Bud light lime. En fruktöl från Anheuser-Busch eller vad de heter nu för tiden... Lika gott som det låter...
Vi hittade ett annat hak på flygplatsen som inte hade mindre än nio (!) olika lightöl i sitt sortiment, varav en del inte hade provats på tidigare. Heineken Premium light till exempel. En inte allt för vågad gissning är väl att detta monstrum till blask ej finns att få tag på i Holland.
Miller Light 64 var en annan ''höjdare''. Sista ölen innan vi flög vidare blev Sam Adams Light, en smakexplotion i jämförelse. Nog med mellan och folkölsdrickande till finölspriser för denna gång!

1 kommentar:

Gyllenbock sa...

Det där lät inte som några kul öl, kul dock med USA. Tycks vara ett populärt land att besöka bland oss ölbloggare. :)