onsdag 29 juli 2009

Öl i Portland del VI-New old Chicago

Det skulle bli ännu en dag på Old Chicago med deras stora ölsortiment och mycket goda mat. Dessa öl konsumerades:
Budweiser American ale
Dos equis special lager
Oregon Honey-beer
Alaskan Amber; söt, saftaktig, lättdrucken. Obefintlig beska.
Pinkus Jubilate; förvånad över att se att den klassificeras som ett wieneröl, kändes med som en dunkel med smak av rökmalt, även i eftersmaken.
Fish Tale Organic India pale ale; Antagligen den sötaste IPA jag druckit. 6,5%, mycket humle, på gränsen till imperial, jordgubbsgodis och tugggummi.
Wolavers brown ale från Otter creek; med största sannorlikhet infekterad, men eftersom det smakade surkål drack jag upp och bitchade inte.
Slutligen en Trade route Mango-weizen innan vi tog spårvagnen till andra sidan stan för ett besök på McMenaminspuben Blue moon där en Coppermoon serverades. Amerikansk humle i aromen och smaken är som en (väldigt) mild APA.

Vidare drog vi till nästa pub i samma kedja ett par kvarter därifrån, The ram’s head där någon porter intogs.
Pubrundan drog vidare genom ett blockparty som hade ett band, en välkammad lama och höbalar, mitt på gatan. Till slut kom vi fram till bryggeripuben New old lompoc som vi även besökte sist vi var i stan.
Nu liksom då slog vi oss ned i deras trädgård eller vad man ska kalla det.
Bald guy brown inledde besöket. Det är antagligen detta som kallas brown porter. Inget för mig.
Min sambo blev full och satt och garvade åt en gren. Under tiden hon roade sig med detta hanns dessa öl med (samt en skål soppa): Condor Pale Ale, Sockeye Cream Stout och Centennial IPA 6% innan vi äntligen lyckades hitta rätt buss hem.

1 kommentar:

Majsan sa...

Men vad f.n, inte mitt fel att den såg ut att "flip us off". Just nå var det hysteriskt roligt.