söndag 30 augusti 2009

Stood up

Sol+ fotboll= picknick med Sir Charles. I Solparken i Solna närmare bestämt. På den närbelägna grillen beställdes en Chorizo som sköljdes ned med Valair extra från Contreras, Mean manalishi från Hoppin frog och Anchor OSA’07. Gott alltihop på sitt sätt.
Avsparken närmade sig och vi började röra oss mot Råsunda där ett gäng blåklädda skåningar var på besök. Spelet var väl… av allsvensk klass kan man säga. I andra halvlek gjorde dock hemmalaget det förlösande 1-0-målet som räckte för att tillfälligt (?) återta serieledningen. Tack herr Hooiveld & c:o!

Efter matchen åt jag en tallrik pasta med läsk till på en pizzeria på Solnavägen, mycket gott.
Siktet var nu inställt på söder och OT närmare bestämt. Där var det tänkt att världens slappaste finne skulle sluta upp, vi skulle nämligen gå på stå-upp-festivalen, så blev det icke utan man fick sitta där själv. Förstår inte varför jag (försöker) umgås med henne. Det fanns dock en del nytt att trösta sig med. Firestone walker Pale ale 4,8% t ex. Tanniner i arom och smak, träighet samt en ton av diskmedel. En Burk Phoenix pale ale från Sly fox; tvålarom, sträv beska.
The bitter end pale ale från illinoisbryggeriet Two brothers; ännu mer tanniner, som en blandning av öronvax och för starkt te, godare än det låter. Long trail IPA 5,9%; fulölsarom, har de glömt aromhumlen? Smakar även ’’fulpilsner’’. Jag antar att den inte var helt färsk. BF-datumet stod antagligen på kapsylen.
Ocean Eko pale ale fick avsluta pale ale-orgien.
Där antagligen Firestone walker drog ’’mitt längsta strå’’.

Festivalen var vi även på i förrgår. I går var det stå-upp-landskamp mellan Sverige och Norge som Sverige rättvist vann tack vare en mycket stabil avslutning av Batra.
I kväll är det dags igen…

Pga ett massivt datorhaveri (typ) blir det inga bilder på ett tag.

Inga kommentarer: