tisdag 18 juli 2017

Öl i mellanölens förlovade land del IX-Snorbillig real ale

Sista dagen satt vi till största delen på weatherspoonspuben Square bottle. Mycket folk, så det tog tid att få våra första öl/cider men sedan rullade det på. Ok mat som det oftast är på denna kedja och goda öl i form av Chalk stream från Ramsbury, Danish dynamite från det för mig okända wiltshirebryggeriet Stonehenge ales, I am froot från Hafod och Red Rocks från Peerless.

En sista öl innan bussen skulle gå fanns det tid för på Brewhouse & kitchen som redan besökts ett par gånger. Bellerose bière blonde Extra från Brasserie des sources.
När vi kommer till busshållplatsen står det att den är flyttad. 750 meter närmare bestämt. Dåligt att man inte meddelats om detta via mail. Tur vi var ute i god tid iallafall, synd att man hade en 23 kilosväska att släpa på bara.

När bussen nästan var framme vid Manchesters flygplats hamnade vi mitt i en biljakt och höll på att krocka, men det gick bra den här gången.
Som vanligt på detta ställe blev det ett besök på krogen The grain loft på övervåningen. Flyget var försenat så ett par inte särskilt goda bitters hann man med. Weetwood (best) Bitter och Ale fresco från Greene king.
Sammanfattningsvis var vi båda väldigt nöjda med resan. Mestadels bra väder, men inte för varmt. Jag har varit i Storbritannien 15-20 gånger, men har aldrig druckit så många halvpints på någon tidigare resa dit. Man kanske börjar bli gammal.
Nu får man hålla sig hemma ett tag och försöka spara pengar till nästa resa.

Inga kommentarer: