torsdag 21 juli 2016

Öl i Minneapolis XI-Lång promenad

En av de första dagarna på vår vistelse var vi på bryggeripuben Herkimer. Nu var det dags för ett nytt besök dagtid. American Brown, Best bitter, Horizon pale ale och American Blonde. Inga vidare öl, inte rena i smakerna.
Hungrig blir man ju av öl. Bot mot det fanns på Lu's. Vietnamesiska mackor är en grej tydligen. Lite för starkt för mig, men min tuffa fru njöt av fulla drag.
På väg till nästa hak kom en spritbutik (eller likörfabrik som farsan skulle sagt) i vår väg och de sista kilona upp till 23 kg var fyllda.

Till slut kom vi fram till bryggeriet Lakes & legends stora moderna tap room. Raka motsatsen till 56 brewings skjul. Ölen då? Jo, de var hemska och följande: Leaves of grass, Harmony farm, Cool for the summer, Great wit north. Hade ölen varit lika bra som bryggeriet och etiketterna var snygga hade det varit ett höjdarställe att besöka. Nu var det inte så. En food truck med god soul food stod utanför och var den stora behållningen.

Sista stoppet på vägen hem var The news room i centrum. Mer en restuarang än en pub. En bar fanns dock, format som ett skepp med sprit som stod i masten. Maten var väldigt god, bärsen smakade bra och bartendern var mycket trevlig. Vad kan man mer begära? Öl: Windvane från st.paulbryggeriet Bad weather, Ouisconsing red ale från Central waters, Sriracha hot stout från Rogue och Moo joos Oatmeal milk stout från Brau brothers.

Inga kommentarer: