torsdag 20 juni 2013

Öl i Colorado del VIII-Visning på Breckenridge

 
Jag började väldigt lätt denna dag med en Mexican logger från Ska på The über sausage.

Nästa stopp var Ale house at amato’s (igen). Där vi tvingade i oss ett par öl, det går inte fort när man är så galet ''oölsugen''. Breckenridge Summerbright ale och från samma bryggeri Hoppy wheat.

Apropå Breckenridge så kunde vi tydligen ej få nog av deras öl och tog en taxi till bryggeriet för visning och lite av deras öl.
Minst en öl ingick i den intressanta visningen. Bärs jag drack: barrel aged Vanilla porter, Trademark Pale ale, Ballpark brown och Oatmeal stout. Skiftande kvalitet på deras brygder minst sagt.

Bulle även tillbaka till hotellet där vi vilade ut lite.
Efter en stunds väntan vid en buss-stolpe tröttnade på att vänta på en buss som inte kom så det blev dagens tredje (men inte sista) taxiresa. Denna gång till bryggeripuben Our mutual friend. Ölen var förfärlig, men vi hade väldigt kul med de trevliga gästerna. Öl som AVSMAKades: Brown, Proletariat och Saison.

Sedan fick det vara nog och stegen styrdes till ett annat närbeläget bryggeri, River north där bara en öl hanns med innan de stängde, deras Wit.

Sista stoppet för dagen var Falling rock där jag lyckades få i mig fem öl till. 8 second kölsch från Elevation, Heyday från Great divide, Tivoli helles från Prost, Big ben brown ale från Bull & bush, och slutligen Odell Bourbon barrel Stout; mycket fat och choklad, väldigt len. Träig. Falling rocks slogan är: ''No crap on tap'', det verkar sannerligen stämma. Vi träffade även en bryggare från River north som kände igen oss därifrån som vi snackade lite med. Bulle hem med ett mycket förfriskat resesällskap.

Inga kommentarer: