lördag 29 juni 2013

Öl i Colorado del XV-En lugn dag

Ytterligare ett besök på Denver bicycle cafe skulle det bli för ett par öl till. Arvada Mexican lager; bärnstensfärgad och betydligt mer smakrik än vad namnet antyder. Crazy mountain Amber; välhumlad amber ale, men inget specielt ändå.

Vine street pub som hade besökts tidigare ligger inte så långt därifrån så det blev nästa stopp för ett par öl. Old school, Oatlord; ännu en stabil stout från denna lilla kedja av bryggeripubar, Illusion dweller IPA 6,9%; de kallar den en brittisk, men ändå är det gott om tropisk frukt. Mums.

Jag tog bussen tillbaka till centrum där en stor demonstration ägde rum. Åt en god macka och något mexikansk innan halvtidsvilan.
Efter den var det ett besök på utmärkta ''bryggeripuben'' Wits end. Ett par öl hanns med innan det var stägningsdags Nirvana; välhumlad men ändå balanserad. Inte illa. Kitchen sink; maltig porter med chokladtoner och lång god eftersmak.
Trevlig bartender/ägare/bryggmästare och gäster.

Dagens sista var sköna brygeripubben Trve som jag bara var tvungen att besöke en gång till för en god natt-bira, Stout O))).

Inga kommentarer: