torsdag 3 mars 2016

Öl i Spånga

Jag och frun gick på bio. För min del första gången på sex år. Detta i Mall of scandinavia i Solna dit Printz har flyttat. Det var sig nästan likt. Vi åt korv hör och häpna (de har faktiskt annan mat också). Fisk-korv lät så bisarrt att det tvunget måste testas. Det var dock bland det värsta jag ätit. De andra korvarna var dock helt ok. Till detta Coco jambo från Pangpang och Mazarin från Omnipollo som enligt rykte ska ha nytt recept. Ölen smakade betydligt bättre än maten i alla fall.

Frun åkte hem medan jag till fots tog mig till Spånga, en nätt promenad på cirka 9 km. Mötte där upp the R.A.T.-pack på Caledonian inn där ett ölbesök kan rekommenderas. Bärsen här var Shady jade från NKB som väl inte var så minnesvärd.

Vi drog vidare till Johan som hade fest. Väldigt kul var det. Spelade beerpong för första gången vid 38 års ålder. Riktigt roligt.
Ett gäng öl bjöds också. Jag intog med välbehag dessa någolunda exotiska brygder: Double black tide från Lervig/Boneyard, Caledonia Best 3,5%, Boon Framboise'08. En mycket kul kväll. Tack till alla inblandade.

Inga kommentarer: