söndag 27 mars 2016

Öl i''the windy city''del X-Ett par bryggeripubar till

Tanken var att ta bussen ned till bryggeripuben Vice city på Michigan avenue. Kom fram, men de uppgifter jag hade om deras öppettider verkade ha lite att gör med verkligheten.
Fortsatte istället nedför gatan till bryggeripuben Motor row som låg en trappa upp i en ganska sliten del av stan. Det mest underliga med det här stället var att de inte hade någon IPA. Ölen som intogs var Reclamation lager, New phenix lager, Dry humor belgian honey, Frozen pond black lager blonde och slutligen Out of the loop IPL. På det hela bra öl. De hade inget kök så bartendern och jag beställde in senegalesiskt. Underligt, men väldigt gott.

Jag drog mig tillbaka till rummet för några timmars vila.
Därefter ett nytt försök på den mycket etniskt blandade och ganska lilla bryggeripuben Vice district.
Ölen som intogs var Liquid gold, Far from ordinary, Pleasure trip, South town small och Everleigh. Kul gäster och bra öl.

Jag tog en buss till området Pilsen och restauranten Dusek’s. Tyvärr åt jag kinamat på vägen. Maten där såg nämligen väldigt god ut, men antagligen tjänade man åtskilliga dollar på det. Öl blev det dock, Devoir från Penrose, Wahoo white-Thai chili från Ballast point, Ruri från japanska Coedo och  Thalia hall white från Moody tongue innan det var dags att ta bussen ''hem'' och lägga sig.

Inga kommentarer: