onsdag 4 juni 2014

Öl i Las vegas del V-Elände

Tidig morgon på grund av att vi skulle se på AIK. Avspark redan klockan 8:00 lokal tid. Sunkiga spelhålan Money plays som aldrig stänger hade wifi så det var bara att cabba ned taket på hyrbilen och åka dit. Vi slog oss ned i baren och fick så småningom ordning på streamen... tyvärr, för det var inget att se.
På detta hak fanns i alla fall en vid första anblick hyfsad öl-lista, men det kändes som att det mesta var slut. Jag drack i alla fall: Warsteiner Dunkel, Devastator double bock från Wasatch, Aloha B’ak’tun från Maui, Ovila Dubbel från Sierra nevada.

Efter matchen tog vi bilen till The strip och parkerade i ett stort garage. Oklart vad Tony och Pütte gjorde, men övriga i sällskapet gick på det några dagar gamla Yardhouse. En kedja undertecknad besökt både i Colorado och Hawaii. 130+ fatöl brukar finnas.
Vi slog oss ned i baren. För min del intogs Abita Strawberry harvest lager, Deschutes Fresh squeezed IPA och Brooklyn Dry irish stout.

Undertecknad började må illa och fick feber, men följde med Tom ut i den 35gradiga hettan. Satt och sov i skuggan ett tag med Sin city IPA i plastmugg, medan han försvann några timmar.
Hugh sedd igenom feberdimma

Helt förstörd stapplade jag i värmen tillbaka till Yardhouse för ett glas av deras egna White ale bryggt på/av Uinta.
Någon mer öl än så blev det inte för mig denna dag. Istället gick vi allihop på Madame tussaud's. Det var bättre än väntat. Därefter blev det hemfärd väldigt tidigt.

Inga kommentarer: