fredag 6 juni 2014

Öl i Las vegas del VII-Historierevisionism

Denna morgon tog Tony och Pütte bilen och stack ut i ödemarken medan Tom och jag stannade kvar i stan. Vi satt/låg vid poolen och tog några öl där: Positive contact från Dogfish head, Black iron IPA från Grand canyon och Squatters Radio from hell the brew! red as hell ale... och där var det namnet slut. Poolölandet får väl räknas som första halvlek antar jag.

Det känns som allt mer av ett måste att besöka Whole foods varje gång man besöker detta land. Så även denna gång. Butiken i fråga var belägen vid Town square. Vi handlade lite allt möjligt och åt även där. I samma område fanns ytterligare ett Yard house som vi besökte. Där fick man i sig Lost coast Watermelon wheat och från samma bryggeri Tangerine wheat.

Ttmomotmo skulle hem och packa. Själv genomled jag både en öl och lite av NHLslutspelet på Miller’s ale house. Ölen var Shock top Raspberry wheat från Anheuser-busch inbev.

Dagens sista ölstopp var Holsteins i det jättelika Cosmopolitan på The strip. Ett ganska fancy ställe med god mat. Hela två bärs fick jag i mig här; Holsteins special lager (oklart vilket bryggeri som är skyldigt) och Uintas 20års-jubileumsöl Birthday suit. Därefter fick det vara nog och jag åkte tillbaka till hotellet/casinot där vi bodde för att möta Tom i dörren. Han skulle vidare till Florida. För mig var det god natt.

Inga kommentarer: